Tjenester

Vi tilbyr blant annet – Portrettfoto – Bryllupsfotografering – Nyfødtfotografering – Babyfotografering – Familefotografering – Konfirmasjonsfotografering – Julekortfotografering – Eventfotografering – Bedriftsfotografering – Profilfotografering – Produktfotografering – Katt og hundefotografering – & mye mye mer.

Velg en faglært fotograf!
Fotograf Hilseth er en faglært fotograf som tilbyr profesjonell fotografering innen alle sjangere. Vi tilbyr fotografering i vårt studio, i barnehagen, på skolen, hjemme hos deg, i bedriften, i bryllupet deres, inne og ute.  At man har fagbrev innen fotofaget er et kvalitetstempel som garanterer deg kvalitet infra selve fotograferingen til det gode sluttproduktet. Velger du for eksempel en hobbyelektriker når du skal ha utført elektrikerarbeid i huset ditt?

Vi tilbyr fotografering for privatpersoner og bedrifter.

Spesielle ønsker? Lurer du på om det er mulig?
Vi tar utfordringen på strak arm. Ta kontakt med oss, og vi finner løsningen.


Moderne og tradisjonelt Fotostudio

Fotograf Hilseth har eget fotostudio komplett utstyrt med profesjonell lyssetting og studioutstyr. Vi tilrettelegger for dine ønsker. Om du ønsker hvit, grå, grønn, blå eller skreddersydd bakgrunn så fikser vi det!

Portrettfoto
Vi kan portrettfoto og tilbyr dette i studio med ønsket bakgrunn, eller ute hvor dere måtte ønske det. Gode portrettfoto er en kunst. Korrekt lyssetting, posisjonering, oppstilling, fargesammensetting er nøkkelord for et godt resultat. Spesielle ønsker? Ta kontakt og vi fikser det!


Konfirmasjonsfotografering, bryllup, dåp, fødselsdager og andre eventer.
Ønsker du å fange og ta vare på de magiske øyeblikkene fra ditt bryllup, fra dåpen til barna dine eller fra mors 80års dag? Ta kontakt med oss og vi finner en god løsning og gir deg et godt pristilbud.

Gruppe- og generasjonsfoto
Ønsker dere å ta en vennefoto med mange deltagere? Eller ta bilde av hele familien? Generasjonsfoto hvor man samler oldemor, bestemor, mor og datter på et og samme bilde. Eller et bilde av alle ansatte, sammen? Det finnes ingen begrensninger. Kontakt oss, vi tar utfordringen.

Fotomanipulasjon
Vi tilbyr fotomanipulasjon hvor vi fikser på det meste du måtte ønske av ting, produkter eller personer. Bekymret for blåmerker, kviser, arr, små sår eller andre ting? Vi fikser det!

Julekortfotografering
Vær tidlig ute med å ta julekortbildene. Vi har lang og god erfaring med julekortbilder, og vi tar tradisjonelle eller vi kan finne på noe kreativt. Eller kanskje dere har et kreativt ønske?

 

Share Button